02.04.23, 22:38
|
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 30 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Nur Heykelleri Nickli Üyeden Alıntı
Dip'teysen yükselmek normaldir, ufacık gelişmeler nasıl mutlu ediyor büyüye mağdur olanı, ama normalleşmek, hayata dönmek çok daha başka bir şey. Bir de öylesine kaypak bir zemin ki bu ya da şifacıların basiretsizliği olabilir, doktora gittiğinde teşhisi koyar, diş ağrır çekilir, böbrekse icabına bakılır, kanser ve en umutsuz vakalara benziyor, ama onda bile yol bellidir. Bunda zaten nefs ve şeytanla sınanan insan bir de musallatla boğuşuyor, kendisine büyü yapıldiğını kabul etsin ya da etmesin, büyü yapılan kişinin hayatında kesin ve keskin değişiklikler oluyor. Birdenbire psikolojik bir rahatsızlığı ortaya çıkıyor, hiçbir travma yokken hem de bu sebeple kendisine büyü yapıldığını kabul etsin ya da etmesin o kişi yanıyor, ya ağır depresyon ilaçlarıyla kendini uyuşturuyor ya da hoca hoca gezerek bir sürü şeyi deneyerek umudunu ve imanını kaybetmenin eşiğine gelerek yaşamaya devam ediyor. Burası belli, ama eylem varsa fail de vardır, bu büyüyü yaptıracak kadar vicdanı körelmiş kişiye ne oluyor.
|
Aynende böyle ,yazdiklaniza katiliyorum, kendim kac kere tecrübe eddim ,
Büyü yapana birsey olmuyor, orasiyla gülüyor
Korkunç bir kurban bayramı olan kıyamet günü, inananlara bayram günüdür, öküzlere ölüm günü.
|