Alıntı:
Seher Yıldızı Nickli Üyeden Alıntı
Ben hepsine hakkımı helal ettim zaten Allah rızası için çekeceklerindende şüphem yok Rabbim geciktiriyor sa azabını şiddetlendiriyordur diyorum sadece merak ettim sitede celb yapan herkes haftasında musallat kapıp yardım istiyor celbin günah olduğunu bilmeden Allah in ayeti esmasi diye okuyup yine Allah'a dua edip istiyor davet yok varlık ismi yok günah olduğunu bilmeden okuyor haftasına yardım istiyor ama büyü yaptıran büyü olduğunu bile bile büyücüye gidip insanları birbirinden ayırmak için ölmesi için vs büyü yaptırıyor onlar in çevremde gördüğüm hiç öyle bir sıkıntıları olmuyor gayet mutlu sağlıklı 40,50 25 yıl yaptiranlari biliyorum ama hala krallar kraliçeler gibi hayat sürerler ona anlam veremedim burada ayet Esma bulup okuyor haftasına yardım çığlıkları geliyor diğer tarafta muhtemelen ahirette şiddetli azaba kalıyor
|
sitedeki dualar basit dualar değilki..
adam celp için berhetiye okuyor rızık için berhetiye okuyor
hacet için günde 21 kere kasemül süleyman yazmışlar tabi normal böyle durumlar paylaşanlar kitaptan alıp koyuyor bizden farkı yok çoğunun
sitede çok keskin bıçaklar var tutmasını bilene tutmasını bilmediğimiz için metal kısmını tutuyoruz
yani celp yanında çocuk oyuncağı kalır bazı uygulamalar yanında
ayrıca kuranda ayette geçiyor sadece dünyalık isteyenlerin vay haline