Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
Bunlar kendi görüsüm ve gözlemlerim baştan söyliyim
Benim kendi gördüğüm kadarıyla tek bir sırrı yok yüzlerce sırrı var mesela
بسم الله (allahın adıyla) 7 harften oluşuyor bu 7 nin sırlarından birisi
Bişiy öğretmek haddime değil ama söyle birşey var
رحمن
رحيم
رزاق
Ortak olan birşey var ر harfi bıraz garip değilmi çünki allahın rahmet isimlerinde ortak sadece allahın rahmet isimlerinde yok baska isimlerdede var bu olay esmaül hüsnaya ve esmaların harflerine göz atarsanız fark edersiniz kuran böyle düzenlerle dolu
Başka bir örnek
Celcelutiye bedeth diye başlıyor
Berhetiye berhetiye şeklinde başlıyor
Kuranın her suresi besmeleyle başlar 1 sure hariç oda tevbe suresi
Peki tevbe suresi hangi harfle başlıyor B
Bıraz garip değilmi ?
Ondan sonra daha önce bahsetmiştim هو
He nin iki bölümü var vav ise sol tarafta insanın beyni ve kalbine benziyor
Allahın vedud isminde vav var vav kalbe tecelli ediyor
Dahası çok var aklıma gelenler bunlar başka gördüklerimde oluyor ama yanlış olabilir diye emin olamıyorum yani biyere kadar
|
7 bin sırrını araştırdım çokta çok yazılanlar var ben birine ulastimki. Keşife benzer bişey olabilir bunu paylaşmayı düşünmüyorum 7 kendi uğurlu sayım uğurlu sayimla ilgili bişey yaptım keşfe benzer bişey yani keşfettim sonra Acaba benmi sorunluyum 7 bin sırrına baktım baya çok belki bi sirda benim olmuştur diye düşündüm tabi bende in cini m olmadan baya ilerledim. Veyahut rahmanin. Rahmeti diyeyim çünkü epofiz bezi vs bunların çoğu 10 yaşlarından gelme. Birde gözlerimde ayar sorunu var ikisi birbirinden az ölçüde farklı olduğu için sağlıklı insan 2 3 defa odak çalışsa görüşü aynı benimki gibi olur keza ben gözüm her açıkken odak çalışıyor gibi olduğumdan imgeleme çok rahat ve odagim da iyi huurufu mukatta yi mi arastiriyorsun bende Ra bin sırlı olduğunu lan Ra ve diğer huruflararaştırmalı fakat hissiyat gözüyle hepsini araştırmadım Meryem süresinin başındaki huruf ayrı diğerlerinin. Mühür yemin olarak düşünüyorum Allah in yemini mühürü öyle zeytin incir bunlarda tabi yani çok şey varda. İşte insan herşeyi tektek çözemez ne gücü ne ömrü yeter okuduğumda enerjileri den faydalanıyorum. Sevap kasıyorum o kadar tabi okudugunla amel etmekte farklı. Ki amel etmese de ne sevap olur nede enerjisinde faydalanır sonn
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|