Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Enerji işleri için bi sınıf açtık ücretsiz konuyu takip et.
2 hafta sonra pazartesi o başlıkta enerjiyle neler yapılır neler edilir açıklayacağız,seans ile katılan kardeşlerin aktivasyonunu bekliyoruz..
biri diyor kendim keşfettim biri diyor ben bi hocayla çalışıyorum biri diyor ben konuyu gördüm geldim.. herkese tek tek açıklamak zordur hele biz vakti gelince açıklamayı yapalımda o açıklamanın üzerine ihtiyaç olursa özel olarak konuşuruz..
söylediğin niyetler üzere davet yapılmaz kardeşcağzım,hevesini kırmak değilde bir yanın diyor ki ; maddenin atomuna inicem kuantum düzeyde amel edeceğim bir yanın diyor ki varlıklar daha iyi biliyodur onlar gelsin..
belki varlıklarda nasıl kokuyla beslendikleri için celb oldukları gibi enerji seanslarınada celb oluyolardır bi besin değeri vardır her yaratılmış için
|
Haklısın abi valla beni çok iyi anlamişsin fizik konularını çok severim ama zor benden ayştayn çıkmaz
bu yüzden. Varliksal. Yani. Şifacı olanlarda muhakakk vardır maalesef ki ben tlefon kullanmıyorum. Çok sonra farkettim ki TLF insanın beynini uyusturup göz sorunu yapıyor ve bı görüşüm daha çarkı bu akla zarar öyle hissediyorum ki. Bu internet akıllı tlf larda cin lerde olabilir olası durum yani enerjiyi kendime cekebiliyorum süre Esma ayet okuduğumda. Enerji alıyorum sadece karşındakine enerji yollama vs onu bilmiyorum. Kişi üzerine okuma yapınca tesirini görüyorum tabi
Bunların dışında abi 2 3 defadır başıma gelen bi hadise var. Gece gözümü yumunca. Yakaza vs bişi yok. Yumdugumda atıyorum oda karanlık olur fakat kapkaranlık değil bazan sokak lambası vurur ve genelde uymaya hazirlaninca. Karanlığı izlemem direk gözümü kapatip zikir çekerim dua ederim neyse Gözümü kapattigimda hiç kapatmamisim gibi oluyordu yani etrafı aynı şekil görüyordum gözüm acıkmış gibi bunu pek önemsemedim. Fakat bu sormak istedim böyle bişey olabilirmi