Alıntı:
MollaAbdullah Nickli Üyeden Alıntı
Sen Rabbimize güven gerisi Allah'in izniyle hersey düzelir. Dilersen benim yaptığım rutinimi anlatayım. Sabah namazından sonra işe kadar mesafemde ya latif zikri. Is yerinde başlamadan istiğfar ederim bu sabittir. Estağfurullah zikri çekerim. Ben biraz uzun çekerim sayıları söylemeyeyim. Öğle namazından sonra Ya kuddus ya basit zikirleri çekerim. İkindi namazından sonra yine ya latif zikri. Akşam iftarda ailecek iftar duasi önce namaz tabi. Ya vedud zikri.
Evde tabi sabah akşam Kuran okuyan anne baba. Yatsi ve teravihden sonra da yine ya ve huvel aliyyul aziz ( 399) ve ya latif zikri çekerim ya latif i uyuyana kadar çekerim. Allahima hamd olsun. İslerim sosyal hayatım yolunda bu şekilde. Dilerseniz sizi kendine çeken esmayi vird edinin dilinizden düşmesin inşallah.
|
Anladim allah razi olsun ve huvel kavviyul azizi zikrini gecen hafta cekmistim olumsuz bir seyler yasayinca birakmistim simdi tekrar karsima cikti ilginc 😅basliyim bende insallah benimkiler malesef sizinkiler gibi degil hem kendi sikintilarim icin hemde onlar icin kendim cekiyorum bazen gucum yetmiyor ama isterabbimin kuvveti herseye yeter diyip birakiyorum allah daim etsin ibadetinizi allah razi olsun