Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
1)Yoo zamanla etkisi gitmez,ben görmedim diyecektin herhalde ritüel değilde zikir demek istedin herhalde,tütsü bi etken değildir çalışması için..
2)el yapımı sirkesi şart değildir,suyu nerden çıkarttın ? yakmadan kağıdı niye gömdürüyon ? işlem bozulmadan denize atılırsa 2000 liralık edersin haa..denize - akarsuya atılan büyü niyetiyle olan işlemler bozulmaz..
bak kardeşcağzım en kuvvetlileri yakarak,sonra havaya , sonra suya sonra toprağa.. 1.5 saat işlem için uğraşıp ateş ile yakıp çalıştıran görmedin ki.. büyüyü denize atıp çalıştıran görmedin ki.. hiçbiriniz havaya yapılan işlemi görmediniz ki ? bi toprağa gömülen duydunuz.. lütfen konuya hakim olmadan yönlendirme yapmayalım..
adam deseki ; ulucayto hocam ben sizi dinledim ve denize attım ama tesiri devam ediyor şimdi ne yapıcaz ? ne pok yiyecen ? o zaman emin olmadığımız konu hakkında konuşmayalım.. (daha doğrusu ben senin konuşmanı istiyorum ama doğru şekilde o yüzden zahmet edip yazıyorum )
3)adam vefkim var demedi muska dedi vefki nerden çıkarttın ? Önce danışanı iyice dinlemek lazım..
insan sevdiğiyle uğraşır,hata kabul etmeyen şeylerin telafi çok zor olur hepinizin benden 50 adım ileride olmasını istiyorum ve hizmet niyetiyle yazdığınızı biliyorum,hiç bilmiyen değil bu yolda olup yanlış aktaranı hemen düzeltmek lazım ki ahirete göçünce gözüm arkada kalmasın..bizede orada kimse hesap sormasın..
|
okumadan kastim.zikir idi
cozundurmekden kadtim yazilarin silininceye kadar basilari zor çıkiyormus bu durumda sirkeli suda cozundurebildigi kadar cozundurup ayetel kursi okuyarak sonra yakip kullerin bir ciicek saksisi veya ayaak basilmayan bir yere veya akimtiya birakabilir diye duydum
misal dogrudan yakma ayetleri saygsizlik ve gorevliyi kizdiraniliceginden yazilarin silinmese uygulanabilir diyr düşündüm
peki siz bilirsiniz
vefk muska nusha tilsim bunlar ic ice gecmis kavramlarr bunu oldukca iyi arastirsamda adam hayirli bir is yapiyor nusha demiyor muska diyor vefk yaziyor hayr yada şerli muska diyor halk agzinda muska kalıbı var her isleme bende muska kagitan deriden vs olur diye düşünüp cikarak bu bozma islemini onerdim
bi ara o zaman yakarak havaya atarak yada gömerek buyu muskasi bozma islemini ogretirseniz sevinirim daha iyi hizmet ederiz inşallah