Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
bu arada kardeşim laf olsun diye soylemedim bu bahsetiklerini iyi bilen sitede kişiler var bulmak sana kalmış
|
Biliyorum. Teşekkür ederim. Söylemek isteyen yok. Vebale girmekten çekiniyor insanlar. Mürşid olanlar bile çekiniyor. Dediğim, istediğim azimsanacak birşey değil. Tek öğrendiğim vefkler mühür gibi birşey. Görevliyi vefke bağlayınca dediklerim oluyormuş. Ama vefke bağlanan yanındaki enerji yada çağırılan enerji. O sebeple bazı kitaplarda esma veya ayetlerde riyazata girmeden önce vefkini yazın ki rahatsız edip vazgeçirmeye çalışmasınlar diyor. Öyle ustalar var ki kalemle iki dakikada yazdığı vefke hemen görevli atayabiliyor. Artık ne kadar derin ve alim sen düşün. Başka yolu da varmış o da eşyaya bağlamak misal kolye gibi yüzük gibi. Tanıdığım bir kızda vav kolyesi var gören önünde etkilenip tek kelime edemiyor üstünlük sağlıyor. Anneannemden kalma diyor. Bunun gibi olabilir. Yada zikirle çektiğin enerjinin sana değil de dışarı etki etmesi için zikrin gelen enerjisini ruhani sarf okuması ile aura dışına almak yani üzerinden almak. Kimisi de el er takısı ile niyetle zikir çeker kendine etki etmesin diye.Bu bilgiler oradan buradan duyulmuş veya okunmuş bilgiler değil. Ama huşu içindeyim doğruluğu ve olurlugu konusunda. Yalan bile olabilir bilmiyorum.