Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Özelden yazabilrsin. Aradığım büyü vs şerli iş veya cinlerle alakalı birşey değil. Zikir ile cin isi biraz farklı. Cin işinde hocalar yeryüzündekilerle çalışıyor herşeyi bilemiyor yapamıyorlar. Zikir işinde ruhaniler bambaşka boyuttan icabet ediyor veya yardım ediyor. Yeryüzü cinini musallat almak , musallat etmek veya başka iş yaptirmak toplamak zor değil ayetlerle toplanıyorlar zaten. Bunlar büyücü işi. Aradığım tamamen esma enerjisi ile yapılan işler.
|
bu sorulara en iyi cevapları sırasıyla
1-evliyalar
2-havas alimleri hocaları
3-metafizikde kendini bayaa geliştirmiş kişiler
ben tecrübe sahibi denemeycek seviyede birisiyim araştırmalarımca yardım ediyorum ki bu dediklerinin net cevaplarını mürşidin müridi olmaz isen anlatmaz net ve tam cevapları vebal falan diyip uzak durabilirler
Alıntı:
selo09 Nickli Üyeden Alıntı
Özelden yazabilrsin. Aradığım büyü vs şerli iş veya cinlerle alakalı birşey değil. Zikir ile cin isi biraz farklı. Cin işinde hocalar yeryüzündekilerle çalışıyor herşeyi bilemiyor yapamıyorlar. Zikir işinde ruhaniler bambaşka boyuttan icabet ediyor veya yardım ediyor. Yeryüzü cinini musallat almak , musallat etmek veya başka iş yaptirmak toplamak zor değil ayetlerle toplanıyorlar zaten. Bunlar büyücü işi. Aradığım tamamen esma enerjisi ile yapılan işler.
|
aslında bu anlattığın nedense evliyaları keramet göstermeleri veya nazar etme durumlarını hatırlatı sanırım bunu çözsen bu dediklerimi yapabilrsin amaaa o raya gelince sular tersdenmi akar donerekmi akar hayal ettiğimiz gibi mi olur bilemiyorum çünkü mantıkı anladımda partikde düşününce oldukça ilginç ve mümkün duruyor