Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
abi biz daha günah bataklığından çıkamıyoruz nefsi terbiyede zayıfız ibadet zikir vb . şeylerle uğraşsakda elimizden gelen bu kadar
kalpimize soruyoruz ses seda yok bazen ses verirse verir elbet sormakdan çekinmiyoruzda kalpi ilimlere (tasaaffuv havas vb.)ömrünü vermiş kişilerin verdikleri icazet eğitim sonucu boyle başarılı verimli oluyor zaten bu işn ehlide herkesede vermiyorlar tabi nasip meselesi allah dilediğine lutf eder ^^
|
Sen zikri çekerken abim önce Allah'ın rızasını sonrada kalbini düşün kalbinin sesini en iyi zikir esnasında ibadet esnasında duyarsın abim bak ben ya Habur zikri 8 ay bekledim zikretmek için 8 ay sonra 1 hafta zikrettim sonra kalp dediki hazır değilsin sabır dedi bıraktım abim🙂
Alıntı:
www13 Nickli Üyeden Alıntı
Fevkalade zor, strestli bir yaşantım var bu yüzden bazen dilimdeki kalbime inmiyor. Bu yüzden şu anlık vird edindiğim esmaların havaslarına, faziletlerine, getirilerine odaklanıyorum. İşte örneğin unutkanlık sorunum için Ya Müheymin’i vird edinip sorunumun geçmesi düşüncesiyle çektiğimden kalbime pek inmiyor.
|
Sen hele önce nas Felak ihlasla Fatiha ile basla unutkanlık için 50 ayatel Kürsi zikret abim zikr esnasında Allah'ın rızasını ve kalbini düşün Allah'ın izniyle 🙂