Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
var bu kadar derdin yokmu 1 saatin sitede uzun ca yorumlar yazıp doldur 50 mesajı imas hoca ozelden anlatır adam akılı bilgileri verir burda pek yazmam ki sizin aatalardan, soydan beliki baaya ağır sorunlarınız var ki çoçuklara sirayeet etmiş aileni ve kendini ailende boyle dinden uzaksa yanaşmıyorlarsa
kendini kurtarmaya gayet eyle
|
Deniyorum hocam Allah razı olsun teşekkür ederim
Alıntı:
MollaAbdullah Nickli Üyeden Alıntı
Estağfurullah ben kimim ki azizim. Elbet dua ederim kabulü Rabbım buyursun inşallah. Allaha şükür pek aksiliklerim olmadı. Ama daraldığım zamanlar da genellikle Yasin-i Şerif okurum. Cevşenül kebir okurum. Kenzul arş hergun okurum. Bol bol zikir çekerim. Bunların karşısında hiç bir musibet duramaz. Şahsi fikrimi soracak olursanız 2 rekat şükür namazı , 1000 istiğfar ( Estağfurullah el azim ve etubu ileykh.) Yasini şerif , Cevşenül, kenzül ve El Muheymin zikri. Günde 145 kere okuyun derim bu zikri. Ya Muheymin Ya Allah diye çekerseniz daha faziletli olur inşallah. El muheymin Esmanin özelliklerinden biri musibetleri defeder ve düşman şerrinden emin olursunuz. Tam tevekkül ile okursanız inşallah daha etkili olur. Rabbım yardımcınız olsun.
|
Vird edindiğim esmalardan birisi Ya Müheymin uzun zamandır çekiyorum. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.