Alıntı:
www13 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm. Bir kaç adet sorum vardı…
Şöyle ki;
Kendi adımıza düşen esmayı çekmenin diğer esmaları çekmekten farkı nedir? Yani daha mı erken tecelli eder daha mı güçlü etki görürüz nedir bu fark?
İkinci olaraksa bir esmayı düzgün bir şekilde vird edindiğimizde ne zaman tecelli eder ortalama olarak?
Mesela ismime düşen “Ya Rafi” esmasının tecellisini ne kadar sürede görebilirim?
Kimisi 40 gün diyor fakat bilemedim.
|
Peki abim bu soruyu bize sormadan önce kalbine bir sordunmu kalbin ne diyor sana cevap veriyor mu vermiyor mu sen bı baslada Allah'ın izniyle amacın halis ve temiz olsun niyet Allah rızası olsun gelene gidene hissettiklerine takılmadan bı devam et bakayım kalbin ne diyor zikrederken ona bak cavabina bak kalbin kabul ediyorsa niyetine devam et ama kalbin düşmanı nefstir dikkat et nefsten cevap almayasin🙂
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
kavi esmasıda fiziksel güc verir derler ama hereksde neden se çalışmaz ilim ehlinden icazet alan ise çalıştırır nedendir acep
enerjileri ise;
enerji yonlendirme
enerjini nerden geldiği
kimin gönderdiği
yonlenen enerjiyi almayı
yönünü değiştirmeyi
enerji gizlemeyi
aura üstün enerji eklemeyi
negatif enerjiyi uzaklaştırmayı vsvsvs
gibi şeyleri ben pek bilmem cahilim yolun başlarındayım sitede bu ilimden iyi anlayan icazetiler var onlara sor onlar daha güzel sana yardım edebilir de biraz sınırlı yardım verebilirler
istediğinde istişare ederiz keyfin bilir
|
Kim demiş her kes calistiramaz peki neden calistiramaz abim kalbiyle haraket etmeyenin sonu hüsrandır hüsran ise sadece maaddi veya zahiri değildir bu iyi biline kalpten Allah te 100 defa bir de 10000 defa Allah te dilde aradaki huzuru lezzetti anlar ozaman🙂