Alıntı:
MollaAbdullah Nickli Üyeden Alıntı
Benim yazdıklarımı bir kez daha okuyun. Ben arkadaşımın bir cinayete ortak olmasından bir ihtimal merhum kişinin ahı kalmış olabilir diyorum. Ben mi farklı yazıyorum çözemedim.
|
Kendimi bildim bileli yani 4 yaşından beri aşırı büyük sıkıntılar çekiyorum. Sanmıyorum ki benim bir parmağım olsun. Kuzenlerim var mesela onlarında doğumundan 12-13 yaşlarına kadar şahidim. Şu an o yaştalar ama sıkıntı çekiyorlar ve sıkıntılı mevzuların içine çekilmek isteniyorlar bi nevi. Dayılarım var evlenemiyorlar, bir eşya alsalar 2 güne çalınıyor. Çok pis insanları kendilerine çekiyorlar bildiğiniz musibet mıknatısı gibiler. Baba tarafından da bir komutan varmış yarbay galiba. Başörtülü biri gördüğünde buğz eden cinsten insan anladığınızı düşünüyorum o tipleri hepimiz biliriz. Baba tarafı da böyle anne tarafı da. İki tarafta bela paratoneri gibi. Evimden ibadet ve çalışma dışı pek çıkmam, neredeyse hiç konuşmam, günlük sabah akşam 2 defa olmak üzere zürriyet ağacı niyetiyle sadaka veririm. İtikadım sanıyorum ki düzgündür. Günlük ibadet ve tebliğimi fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum. Helale harama riayet ederim, sünnette çokça dikkat etmeye çalışırım. Allah ve Resulüne büyük muhabbet beslerim Allah dostlarına da öyle. Hiçbir ehli beyt mensubuna veya evliyaya buğz etmem. Gıybet, dedikodudan feci şekilde kaçarım. Yani şundan mı böyle bundan mı böyle diye diye neredeyse tüm kötü özelliklerimi düzelttim ama yaşananlar hala değişmedi. Ne yapacağımı harbiden bilmiyorum, şu an @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamın diyeceklerinden umutluyum ve son olarakta Gavs hazretlerinin duasını almak niyetiyle ramazan sonu ziyarete gideceğim durumu ona söyleyeceğim Allah’ın izniyle. Bakalım… Lütfen duanızı benden eksik etmeyin 22 yaşındayım ama neredeyse 1 gün bile yüzüm düzgünce gülmedi…