Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Örneklerle açıklamak lazım isim vererek ama hangi isim nedir açıklamak pek gönlümüze gelmez,bilinmemesi daha iyi bunca zaat geldi geçti açmamışlar haddimize değil..
Çok değişik fıtratlara sahip yaratılmışlardır her ismin görevlisi farklı görünür ve farklı istidadlara sahiptir, davet edene gitmek değil o isimle meşgul olana gitmeyi tercih ederler.
Savaşçı yoktur ama mesela bir tanesi elektrikli bi auraya sahipken diğerinin burağını örümcek çekermiş,bizde bilmeyiz bi kardeşimiz aktarmıştı bizede..Yani 28 birbirine benzeyen kardeş değil 28 farklı tür gibi gözükürler mubarekler Allah öyle yaratmış Mubarek dediysek ak sakallı beklemeyin
özet geçersek çoluk çocuk işi değildir,esmanül hüsnanın ruhanileri gibi merhamet beklenmemeli..
Şeriat ile muamele edilsin bu vakada dendiği zaman o benim işim değildir,istersen şeriat mahkemesine gitmeden halledelim şeklinde garip "VEBALLİ" teklifler olabilir herkesin talim etmemesi , tanışmaması gereken yaratılmışlardır..
İki ucu keskin kılıç diyor herkes öcü gibi anlatıyor ama sebepleri bu denli yazmadıkça kardeşlerde merak dahada artıyor,biz söyliyelim Allah muhafaza ediyor iyiki her okuyana nasip olmuyor..
ŞERİATI KADININ BAŞ KAPATMASI SANANLARIN UZAK DURMASI GEREKEN ŞEYLERDİR..
büyük harflerle bilerek yazıyoruz..
BENİM NİYETİM ÇOK TEMİZ MUSALLAT TEMİZLENSİN DİYE OKUYACAĞIM..PEKİ ACABA MUSALLAT OLANIN CEZASI İNFAZ MI ? YOKSA SEN MUSALLAT TEMİZLEMEYE ÇALIŞIRKEN ALLAHIN Bİ KULUNUN CANININ ALINMASINA MI SEBEP OLDUN ? ŞERİATI BİLİYOR MUSUN HÜKÜM VERMEYE BAŞLADIN ? Adamın başı açık gönlü fırfır ağızda berhetiye.. yok ya..
BU YÜZDEN UZAK DURUN KARDEŞİM UZAK DURUN..
herbirinizin niyetini tek tek bilemem ama niyetteki 1 küçük cümle geri dönülemez sonuçlar doğurabilir..
mesajım sadece sana değil belki okuyup ne olduğunu anlama noktasına biraz yaklaşan olur..
en güzele emanet olun
|
Bir yıldır bu sitedeyim siteden öğrenmem gerekn en önemli şeyi öğrendim sonunda
"Allahı ne kadar seviyorsun
-çok seviyorum
Onun için nelerden vaz geçtin
-....."