Alıntı:
Muhammed Omar Nickli Üyeden Alıntı
selamun aleyküm Hayırlı Cumalar hayırlı Ramazanlar
Bizim yiğenim sayılan bir yavrumuz var annesinin gebeliği oldukça sorunlu idi. Kendisinin korkuları olan endişeli her şeyi kafaya takan bir tabiata sahip. Haliyle anne karnında bebek de etkilendi. 16 temmuz darbesiyle de annenin karnında olan bebek hareketsiz uzunca bir süre kaldı. Sonra ilerleyen saatlerde yeninden kipirdanmalar oldu ailece çok korktuk. Bu darbeden 4 gün sonra da dünyaya geldi. Arada üç beş gün sonra nazardan okuyayım dedim. Nefes alamadım baygınlık geçirdim. O günden sonra görüşmedigimiz hoca kalmadı ama çocuk karanlıktan çok korkuyor konuşurken nefesi kesilir gibi durarak konusuyor gitmedikleri pedegolog dil terapisti de kalmadı duzelemiyor rüyalarının çok etkisinde kalıyor uzunca bir süre de anlatıyor. Dünya muska yazıldı okunmuş sular içildi Yok Hocam hiçbiri kâr etmedi.
Sizden Allah rızası için yardım istiyoruz. İlköğretim 1 . Sınıfta arkadaşları dalga geçiyor konuşma sorunundan dersleri iyi değil hemen dikkati dağılıyor adapte olamıyor ve çok üzülüyor üzülüyoruz. Bize yardımcı olursanız çok mutlu oluruz Allah rızası için ne olur çünkü artık ne yapacağımızı şaşırdık nereye gideceğimizi bilemiyoruz. Havas ilminden anlamıyoruz yanlış bir şey yapmaktan korkuyoruz.
Allahu Teala hakkı için ne olur.
|
Allah acil şifalar varsin, İlla ki yardım eden çıkacaktır.