Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Evet sanirim keskinlik diye tanim yapmalari deneyimlerinden cok cabuk sonuc almalarindan kaynakli bide bu yusuf 100.ayet delailul hayrattada geciyormus sanirim dediginiz tertibi bende biliyorum bende biraz cekindigimden daha yapmadim bu aradda kac gundur dusunuyodum han hoca ne yapti ne yapti diye konuda acmadiniz nasilsiniz iyimisiniz sıkıntılariniz hafifledimi
|
Yok kardeşim aksine gün geçtikçe artıyor Elhamdulillah bunada yine geldim araştırma yapmaya
Bazı şeyler fark ettim yalnız tecrübe eder gibi oldum manevi hastalıklar için ayati hırz önerilmişti 3 gün okudum suya içtim ağırlaştım Ankebut suresini suya okuyup içtim baya ağırlaştım yani ben bekliyorum ki biraz rahatlıyayım daha da ağırlaşınca ya diyorum musallat var ki beni böyle çıldırtıyor yada bilmiyorum artık noluyor her derde iyi gelen dua var cübbelinin onu da yaptım şimdi de Kuran Hatmine başladım bakalım okudukça huzur buluyorum aslında fakat kafamı Kurandan kaldırsam yine basıyorlar sanki beni çözemiyorum artık Ramazan ayı içinde bakım yapılıyor mu onu da bir sorayım bilgin var mı senin