Alıntı:
ucyuzonuc Nickli Üyeden Alıntı
Konak durumuna gelene kadar bir çok aşamadan geçen varlık (Şahsı bulma, tanıma, bedene girme, alışma ve etkileme) kolay kolay bedeni terketmez. Büyü kelimesinden bahsettiğimiz şey zaten bu olayların başlangıcından sonuna kadar olan süreçtir. Eğer büyüden kastınız, misal veriyorum, toprağa gömülmüş bir materyalin bulunup dağıtılmasıysa, hayır bu yeterli olmaz. Şöyle düşünün, şehre düşman saldırmış ve saldırmadan evel bir köprüden tanklarını geçirip mahallelere yayılmış. Artık o köprüyü yıksanız ne olur? Büyülerde kullanılan materyaller adres göstermek ve adak için kullanılır. Yani başlangıçtır.
|
Anladim ama normal bir insanin kendi basina yapabilcegi seyler degil bagdir nedir burda bilgilerle bile insan bir yere kadar ilerleyebilir bunlari ogrensede ne kadar ilerleyebilir kendi basina buyu bagini kesebilirmi mesela buda muallak bir durum
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Anladim ama normal bir insanin kendi basina yapabilcegi seyler degil bagdir nedir burda bilgilerle bile insan bir yere kadar ilerleyebilir bunlari ogrensede ne kadar ilerleyebilir kendi basina buyu bagini kesebilirmi mesela buda muallak bir durum
|
Genelde buyu yapilan insan kendindeki durumu cok gec fark ediyor zaten bulana kadar cok vakit kaybedilebiliyor