Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fakat iste bu yolda bilmedigim kasem veyahut azimet okumak istemiyorum yani 2 3 syf okucan bilmem kac defa onu yapaxagima cüzlerimi okur hatim yaparim yani ben kuran meal hadis kitabi disinda hicbosey okumuyorum yani Eger bi vaktim var sa onuda kuranima ayiririm boş isler asla yok 7 24 Tefekkur Ile tefekkur olmayinca insan sapar tefekkuru daim tutmak basiret i acar vede gaflet perdesini yani bu yuzden ben ayet hadis tarzi okuma ile davet yapmayi dusunuyorum ve gelenlerin goz kapagimda degilde gözum acik gormek istiyorum olağan şeyler yani böyle
Ayet meal olacaktı
|
Geçmiş kaza namazı borcun varsa bu istediklerine ulaşman çok zor olur. Göz perdesi her zikir çekenin açılmaz açan kişi %10 u geçmez. Dünyalık muradım yok demişsin ama nefsinden bir şeyler istiyorsun. Gelenleri görmek istiyorsunuz da gelenler size kendini göstermek istiyor mu? Unutma her gören ulvileri görmez. Kendilerini gizledikleri zaman senin yanında olsalar bile ruhun duymaz. Hissiyatında ötesi bir durum bu istediğin şeyler davetlik mesele değil bu nefsin isteği.
Enerjisel varlıklar insan bedenini daha iyi bilemezler. Çünkü senin kendini gördüğün gibi onlar seni o hâlde bir bütün olarak göremiyor. İnsan, Allah'ın sırrıdır. Kendini bilen, Rabbini bilir. Gaybı dışarda arama kendi içinde. Cinler ne bilsin senin içini.