Alıntı:
MollaAbdullah Nickli Üyeden Alıntı
Açıkçası denedim. Simdi su da var : Bilen söylemez, söyleyen de bilmez. Burada ki okumalar ve riyazet ve iman kapıya kadar , kapıdan girdikten sonra sır oluyor. Ben denedim sadece enerji yükseldi. Ama ciddi anlam da oda da biri var gibiydi. Ses yoktu belki de enerjiden etkilenmedi ya da düşük buldu bilmiyorum. Ama yüksek bir enerji vardi ister istemez zikir çekiyor insan. Ve zihnime Kuran i Kerimin ayetleri geldi. Bu da benim tecrübem
|
1 günlük enerji yukselmesi daha yolun başıdır dostum. Hadimler her yanında olduğunda zaten o yüksek enerjiyi hissedersin. Bir anlık gittiğinde ayeti hemen okursun gelirler. Bazen kendiliğinden sabaha kadar beklerler yanında bazen günlerce. Bazen arada uğrarlar. Enerjiden anlarsın yanında olduklarını. Ama bunlar için vird gerekir. O ayeti vird edinmek onlarla dostluk kurup yanında bulunmalarına yeter. İlk başlarda rüyalarda kendini gösterirler korkmaman için. Yakazada konuşmaya başlarsın. Bir sorun olunca his yoluyla veya saydam cisimlerin üzerinden gösterirler. Sonra alıştığıni anlayınca yavaş yavaş gözükmeye başlarlar. Dostluğun imanınin gücüne ve virdine göre devam eder.