Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
evliyaya o özellik verdiyse bizi hınzır tilki şeklinde görsede yinede kovmiyacağı için verilmedimi
|
O zaman söylenilen şeylere kulak asıp dinlemeli,sonuçta Allah şeytanıda Peygamber meclisinde lisana getirip konuşturdu değil mi ?
Allahın velisi,delisi,cindarı şeytanı üzerindende cevap gelebilir..Herkesin anlayacağı şekilde cevap gelir dee biz cevabı hazım etme ve algılama noktasında yavaşız..
kardeşe de cevap olsun diye söylüyoruz..bir kusur ortaya çıktıysa düzeltilmesi murad ediliyordur
Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
O kadar takılmiyorum benim takildigim cinlere çok hak verilmesi sen artık ilimi dersin bilmiyorum bu kadar bizi kurcalamari kafamı bozdu
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 😄 abim medyumlar veli kularmı bizim hakimizda unytuklarimizi bile bize söylüyorlar. Konuyu evliyalara bağladın abim benim
|
Sen onları kovalamaya başlamadan onlar senin peşini bırakmaz..
Allahım bana bu işleri öğret dediysen , seninde öğrenme usulün budur kardeşcağzım
Alıntı:
JoKeR Nickli Üyeden Alıntı
O değilde bitanesi sol tarafıma musallat olmuş canı isteyince beni tavana çıkartıyor canı istemeyince bişi yapmıyor. Hani ruh boğazdan çıkar ya benimki gogsumden fırlayacak gibi oluyor okumalar muska hiçbir şey fayda etmiyor beni büyük ihtimal öldürecek bulunduğum bölgede gitiklerim dolandırıcı temizliyemediler yavaş yavaş bitiriyor beni hissediyorum
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]