Alıntı:
Rad Nickli Üyeden Alıntı
Gök semadan (Levha) alınan bilgi ile geçmişte ne yapıp ne ettiğinin ne alakası var. Senin kalbin delik olursa içinden sen görünürsün. Kalbin ayna olursa bakan kişi kendisini görür. O kadar günah işleniyor fakat bakımda çoğu çıkmıyor sebebi ne? Tövbe ettiğimiz vakit o günahlar ve geçmişte yaptıklarımız Allah Teala tarafından örtülüyor. Cinler bir koz olarak kullanmaz çok saçma olur. Sen bir adak niyetleniyorsun niyetlenmek Allah ile ahidleşmektir yani söz veriyorsun sen bunu yerine getirmedikçe Allah'ın gücüne gider bu kusuru Allah örtmez iken melek neden örtsün? Meleklerde Allah'ın emrinde.
|
Sana tek bir soru kardeşim insanın geçmişi nerde tutuluyor bunu bana soyle yeterli sana sonuna kadar hak verecem ve cinler nasıl bir yol izliyerek gidip o geçmişten bilgi getiriyorlar ?
Ben kendim şahidim kadın bir gün içinde ne yaptım ettim hepsini gözümün içine baka baka saydı bu kadar bilgiyi nerden getiriyor bu tür bilgiler kafamızın ustundemi yazıyorlar ? Bu bilgilerde başka boyuta tutuluyor tabi cinlerde nasıl ulasiyorsa asıl mesele orda