Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Anladim hocam ama bizim evde cok cikti o zamanlar kafam cok yerinde olmadigi icin resmini cekemedim yani baktiramadimda o kadar kotuydum simdi hoca bulmaya calissam baktirsam bir suru para ailemede diyemem simdi kim yaptirmis diye baktircam para verin falan diyemem yasli insanlar benim pesimde hocami arasinlar onuda istemiyorum kendi basima ugrasiyorum allah tam teslim olabilenlerden eylesin allah razi olsun denicem yazdiklarinizi defterime yazcam insallah oyle baskada yapcak bisi yok zaten hayirli ramazanlar tekrardan
|
Amman brak bacim kim neye yapmiş falak suresinide bolca oku nası da hic biseycik olmaz onu yap bunu yap diyenlerin hicbiseyini yapma kuran sunnet yeterlidir ayet dururken kasem falan azamet fln okuma ayetler sifadir Allah sifa versin çok çok suda çoz gitsin elinin altindaysa muskalar sotede paylaş anlayan çok kimse senden bisey talep etmez Hayirli ramazanlar
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|