Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
arkadas gurcu ask buyusu istiyor bende durumu izah ettim bir suredir bu arkadas sitrdeki seytan ve ask buyulerini sorup duruyordu lakin rus buyulerinin xayif olsugundan yakiniyor deli divane kudurtucsk bir buyu istiyormuş @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca gormesin sopayla dover gibime geliyor .d saka bi yana
ceviri kullanmasi gerek
|
daha ben onunla gorustum gurcuce bilmedigimizi soyledim,sizde ceviriden yapip gonderiyorsaniz ki mutlaka öyledir,o cevirilerin hepsi yanlis anlam içerir,en basta türkcenin cümle yapisi bir cok dile gore farklidir en basta ingilizce ve arapcaya gore...
diger konu kim ne isterse istesin beni ilgilendirmez,insanlari dogru yola getirmek benim işim degil,bir tabir vardir peygambermisin ümmet kayiriyorsun derler,benimkide o hesap iste.
.
İmamı Şafi ra.
|