Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim bazı püf noktaları biliyorsan daha iyisinide yapabilirsin. mesela eline yazacağın esmalardan baştaki bismillahi diğerlerini bende çözemedim. okuyacağın 10 fatihada başlarında besmeleyle okurken iyyakenağbudu ve iyyakenastain kısmını 19 kerede okuyabilirsin. her okuduğunda. kulhü aslında tevhidle direk bağlantılı tevhidi destekleyen bir dua. tevhid usulü okunuşu var onu 10 kere okuyabilirsin. salavatlarda dua kabulü için olan salavatlardan veya istihare için olanlardan okuyabilirsin. her hangibir uygulama yapmadan önce 100 istiğfar 100+ salavat 11 kulhü 1 elham okuyup ilk peygamberlere sonra uygulamanın asıl sahibi kaynak hangi evliyaya aitse onuda katarak hediye edersin. sonra yer ve gök ehli sevgisini celp etme dualarını..sonra havas uygulamalarında küçük izin dualarını okursun. bunların hepsine başlamadan önce mesela tahassun veya hizbul ekber okursun korunma duası. başarılı olduğunda yarın kalktığında en az 2 rekat şükür namazı namazdan sonra 100 elhamdülillah çekersin. bunlar hep püf noktalar. araştırıp edip bunları devamlı çözüp kendini geliştirmelisin. istiğfardan istiğfara salavattan salavata devamlı değişmeden lazım gelişmen lazım.... inşaallah faydalı olmuştur kardeşim
bunlardan önce ilk şeriat kurallarını hadisleri yarım yarım olsa bile bilmelisin. devamlı geliş kardeşim benim
|
allahın rahmeti üzerinize olsun hocam
“yer ve gök ehli sevgisini celp etme dualarını..“
daha öncede bazı yazılarınızda bahsettiğinizi gördüm arastırdım ama tam sonuç bulamadım sakıncası yoksa sizin kullandığınız dua hangisidir ? paylaşmanız mümkünmü acaba