Alıntı:
3503kwjs Nickli Üyeden Alıntı
Bak kardeş Allah cesareti verir sonradan cesur olamazsın. Allah bana vermiş şeytan görsem korkmam ben evelallah bunu çekemiyon herhalde. ifrit verin işini görür gibi çocukça şey yazmışsın ayrıca bu yaptığında günaha girer. İfrit vs korkutmaz.( ne kadar güçlü olduklarınıda biliyorum)
|
Allah seni Galib eylesin ne diyim. Maksadım ifritler daha güçlü anlaşma yaparsan yanında güçlü biriyle insanlara daha cok yardım edersin. Çocuk gibi cumlerler ileride millete fayda sağliyacam diyen birine yakışmıyor ben goruyorum nefsine çok düşkün birisin inşallah yanılıyorum ahiretini yardım edecem derken yakmazsin
Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
eksik olan bence izrail değil azrail ve belliki başak yerleri değişmeli
icabeti hızlandırır günün tütüsü yakılabilir
lakin en evvalı zaten niyete bitiyor bence niyetini nasıl alırsa oyle ilerler
ifritler ve sufliler dünyalık işlere bakar senin ahcetini soylemdiğin için en hızlı yontemi önerildi lakin ben havas ilmi öğrenmek isityoru mdersen mumin yada şeytanilerden öğrenemzsin bu ilmi başında bir mürşid rehber yol gösteren oolur ilmi ondan öğrenirsin tecrübelerinlede ibadetlerinle kendini geliştirirsin..
|
Çoğu azimet eksik ve eksik oldu için gelen anlaşmaya değil musallat olmaya gelir habersiz gizli heleki acemi oldunu görünce yemede yanında yat işin bitiyor