Alıntı:
3503kwjs Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Riyazet tam olarak ne neler yapmam lazım 20 gün boyunca açıklar mısınız
2 gün sonra birşey olur infaz ederler derken beni mi ? Ifritleri emir altına alabilir miyiz? Korkum yok benim ve insanlar daha üstün diye biliyorum
|
ben seni anlamadim nasihatlari biliyorum diyorsun ama ne riyazeti hayvani gidalardan uzak durmayi
ne halveti insanlardan ve diger herturlu seyden uzak durup ibadet zikir ile mesgul olmayi
hemee cok az yemek cok az uyumak cok az konusmak tutsulerken zehirlenmemek jcin gerekli olan seyleri
geleni gondermeyi ahit yapmayi cagirdigin varliklarin mumin olursa nelere dikkat etmek gerektigi ifrit use neye dikat etmek gerektigi gibi yuzlerce onemli bilgiden bir haber gibisin şöyle bir gir huddam ilminin en populer olanlara tum.mesajlari oku aklini yitiren evliya peygamber gibi gorunumunde gelen ifritler le mehdiye donusen heer beyaz isigi melek sanip hastanelik olanlar dostum kolay olsa herkes cinlere hukmederdi bunlar düşünme yeteneği olabilen varliklar herturlu hayvandan daha tehlikeliler....
ve en onemlisi niyetinin niyeti olmasi geerektigi kilit nokta oldugunu baya bir arastirmaya ihtiyacın var cunku cok derin bir ilim her yigidin harci degil..