Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Evvel zaman içinde bir dergaha vardık altımızda Allah affetsin diz boyundan kısa bi şort ve t-shirt ile..
Dergahtaki bir emice bizi uyardı burda böyle oturman güzel olmuyor diye..Tebessüm ettim oturmaya devam ettim,ondan sonra dışarı çıktım çok sevdiğim bir abim yanımdaydı ve aynen şunu söyledi ; Biz imkan olsa abdestsiz namaz kıldıracağız , adam dergaha geleni kovalıyor..
Merhamet nazarıyla bakmak lazım kardeşcağzım.. İnşaAllah öğrenirler diyip islamı anlatmayı Peygamber mesleği gibi görmekten çıkarıp bizim anlatmamız lazım..
O adam islamın şartını bilmiyorsa senin yüzünden..Bu gün deprem olduysa benim yüzümden sel olduysa senin yüzünden..
var hepimizde bir KENDİNE MÜSLÜMANLIK..
Lut kavminde teheccüd namazında olanlara rağmen yok edildiğini ne çabuk unuttuk dimi ?
Bilmeyeni gelip burda ifşalıyorsan bana bel altı vuruyosun..Kendine vuruyosun müslümanım diyenlere vuruyosun..Git öğret o kardeşlere tatlı tatlı sıkma benim canımı
|
Abim ben senin dediklerini gayet iyi anladım
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|