19.03.23, 16:37
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 57 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Konu yardım istemek değil.Gayb aleminde Yaradan haricinde kimseye tevkil yapılamaz,dua edilemez.bizim sınırımız dünya hayatıdır.onların sınırı öteki boyuttur.Alemlerin Peygamberi bile öteki tarafla Allah ın dinini tebliğ etmek için sayılı görüşmüştür.Bugün bile Peygamber efendimizin cinleri aynel yakınen mi,ilmen yakınen mi gördüğü islam dünyasında hala tartışma konusudur.Allah ''cinleri ve insanları bana kulluk etsinler diye yarattım''diyerek cinlerin ve insanların ilişkisini,amacını belirtmiştir.
Kuranda öteki tarafla irtibat konusunun sadece büyü amacıyla yapıldığı,cinler ve insanların arasına ayrı dursunlar diye perde çekildiği,cinlerin itirafında bazı insanların onlara sığınıp yardım istediği açıkça beyan edilmektedir.
Kuranı kerim inmeden evvel ki zamanda bir çok ilim kullanılmaktaydı.Bunun en güzel örnekleri hz. Süleyman ve hz Davut A.sdir.Harut ve Marut sınavı insanlara yine son peygamber ve son kitaptan evvel gelmiştir.
Kuran ı kERİM ve Hz.Muhammed efendimizle birlikte son ilahi din kıyamete kadar tüm alemlere indirilmiştir.Gök kapıları ruhanilere kapatılmış,insanlar ve cinler arasına gizlilik ve koruma perdesi çekilmiştir.Büyü batıl edilip vesveseden ibaret kılınmıştır.
Peygamber efendimize insanlar çareyi görsün diye büyü yapılmasına izin verilmiş ve akabinde koruma ayetleri indirilmiştir.Kuranda veya sünnette tılsım,vefk,davet olayı yoktur.Peygamber efendimiz vefat edince bu batıl şeyler biranda ortaya atılmış ilim adı altında yeniden hortlatılmıştır.Hatta bazı sahabelere atfedilmiştir.Bu konuda hz.ALİ ra ya iftira edilmektedir.ilmin kapısına çamur bulaştırmaya çalışmışlardır.
hiç bir melek Rab den izinsiz hareket edemez.Onlar iradesi sınırlı,nurani varlıklardır.görev amaçları bellidir.
Manevi kapı aralandığında gelenler ateş ehlidir.çamurdan olana kinleri asla bitmez.Zaten şeytanın hak istediği nokta budur.O ademe secde etmediği için Allah a karşı geldi,insan ise Allah ın secde ettirmek istediğinin soyundan yardım talep ediyor.
Kuranı Kerim ve Sünnette ne deniyorsa onu yazdım.
Ha kuran yalan,Allah bizden saklıyor diyen varsa yine Allah affetsin.Gerisi kişilerin vicdanına kalmış.
Hiç kimse kalkıp şunu diyebilir mi? ben öyle bir vefk yazarım,öyle bir kasem düzerim ki kurandaki ayetlerden daha tesirlidir.
Peygamber efendimiz''Yasin okunduğu şey içindir,ne niyetle okunursa o şey meydana gelir'' derken,
''Bana dua edin,cevap vereyim'' diyen Allah varken ya huddam ecib ya meymun vs demenin anlamı nedir?
Bunları kodlayarak isim çıkarmak sonlarına ağil yağil gibi ekler koyarak nereye varılır? 100 kişiden 99unu çevirsek hatasız bir ayetel kürsi okuyamaz.Ama zağferan ve kağıdı eline alıp hanelere kodlama yapıp Cebraili indirenleri görüyoruz.hedef küçük de değil ha direk Cebrail as. haşa..
Beni kimse yanlış anlamasın.kimse bana burada para vermiyor,madalya takmayacak.Ölümlü dünya..doğru neyse dil dödükçe yazıyorum.karşılığında küçük bir dua bekliyorum.Gerçi Allah gözümüzdeki hain bakışla,kalplerde gizlediklerimizi bilir.bu yazılar şahit olsun.Tercih kişinin kendine aittir.
|
allah kuranda müminin dostu mümindir diyor yani indanın dostu insandır cinin dostu cindir vb. birşey yok hayatınızda musallatlı hasta görmediğinize çok eminim