Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
güzel örneklendirmişsin.yazında ''tribünlere oynamayalım''gibisinden bir uyarın olmuş.ben de direkt aklıma geleni söyledim.''imanlı ölmeyi istemek'' de tribünlere oynamaktır.çünkü elimizde olan hayatı zaten tüketiyoruz.ne kadar ömrümüz var hiçbirimiz bilemeyiz.ama yerimizi görebilmek akıllı insan için teşvik edici olabilir diye düşünüyorum.tabii bu sefer de sınavın bir anlamı kalmazdı.Allah hepimize merhamet etsin.güzel bir konu içeriği açmışsın.aslında bu tip içerikler insanın kendine güzel yoklamalar çektiriyor.
|
Amin ecmain inşaAllah. Samimiyetinin farkındayım kardeşim bende samimi olarak cevapladım içimden geldiği gibi direkt
Kimin Dua'sı daha makbuldur Allah bilir. Bir şehri bir ülkeyi kuraklıktan kurtarabilecek adamın yanlız kendi evinin önündeki domatesler için Dua etmesine mani olma çabası bizimki. Sana mı düştü diyebilirsin. Herkesin bir derdi var, bana da bu dert nasip oldu, ateşe su taşıyan karınca misali.Allah tüm müminlerin dertlerine derman nasip eylesin inşaAllahu Rahman...