Alıntı:
Why Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim aşkını muhabbetini artırsın kardeşim benim. Maşallah la kuvvete illa billah. Yine de sırf görebilmek için böyle beylik sözler etme, bir saniye bile olsa falan deme, kendine limit belirleme durduk yere. Sonra valla tam göremedim noldu apar topar aldınız az bi dursaydık diye ağlamayasın.Görenler 400 yıl ömrün olsa seyretmeye doyulmaz öyle yakışıklı diyorlar.Tüm ümmeti Muhammede nasip olur inşaAllah
Her gün 11 salavat 1 Fatiha 3 ihlas 33 kevser 1 Yasin Suresi tekrar 11 salavat oku bitir. Muhammed Aleyhissalatu Vesselamın mübarek pak tertemiz ruhuna hediye ediyorum Allahım azametin hakkı için ruhlarını haberdar eyle, nur cemalini görebilmeyi bana da nasip eyle. Amin
Kevser suresi ve salavatları da diline islam şarkısı gibi dola gitsin oku dur aklına estikçe, herkes sevdiğini sayıklar...
|
Allah razı olsun kardeşim ben küçükken birkeresinde rüyama gelmişlerdi yerler çimdi ama hepsi aynı boyda ucsuz bucaksız bir yerdi birde ışık vardıki kaynağı belli değildi bu öyle bir ışıktıki anlatamam efendimiz huzurunda adımı söylüyordu
Yüce rabbim bu dünya göleri ile birkere görmemi nasip etse başka bir şey istemem rüyada gördüm birde uyanıkken görmek istiyorum
O Allah ki kun fe yekun dur o diledimi her şey olur