Aydemir abi sen dogru dediysen yanlis düşünmüyom demek ki bazen insanlar yanlış yaomadan doğruyu bulamıyorlar ama cok dikkat etmek gerek bir Allah dostunun söyledigi gibi cehenneme giden yollar iyi niyet taşlariyla örülüymüş niyetler iyi olabilir ama şeytan mesaiye devam ediyor bu konuda en korktum sey zikir dua sonucu kesif kapilarini aralayan kimselerin kendilerini üstün görüp kibirlenmesi kesinlikle ne mükafatlar olursa olsun cok buyuk sırlara vakıf olsak da edebimizi kaybetmemek gerek acizligimizi mahzunlugumuzu kaybetmemeliyiz kibir seytanin en buyuk tuzagi necmettin kubrevi hz lerinin halifesiyle yasadigi kibirlenme sonucunda firatta boguldunu hatirliyorum gerci hatasini anlamis cokca tovbe etmis seyhide affetmis ama demekki bazı seylerin faturasi illa kesiliyor bunları yazmamin sebebi malesef kendi etrafimda ve televizyonlarda gordum kadariyla zikr dualarin dünyevi seyleri fayda ettiigi reklami yapilarak ticareti yapiliyor iyi niyetli yapilan bir sey ama kötü sonuclar dogurabilir
|