🙏🏽 Dualarla var oluyoruz her an..
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Burdan halden anlayan bana yazilmis ilk mesaj diyebilirim gercekten gunum guzellesti sagolun rabbim cok merhametli gercekten mesajiniz cok moral oldu allah razi olsun
Her kalbi naif kulunu mutlu etsin. Allahım görünenin de görünmeyenin de şerrinden ve vesvesesinden, nefsimden ve doğal afetlerin zararından ziyanından sana sığınırım da diyorum. Öyle ya çok iman da ediyor olsan son nefeste bir acaba alır götürür her şeyi. Son nefeste nasuh tövbesi çekmekte nasip olsun kabulüde. Duan için teşekkür ederim. Nasıl ki bir güzel cümle seni mutlu ediyorsa sen Rabbine elini açıp onun en güzel sıfatlarıyla seslendiğinde, seni özenle yaratanın senden hoşnut olacağını bil. Allahın kibri yoktur. Övgüye de ihtiyacı yoktur lakin kulunun kendini tanımasını ve unutmamasını istiyor. Namaza eğilip doğrulmaya rabbimizin değil bizim beş vakit hatırlamaya ve sağlıklı kalmak için bilimsel olarakta o namaz hareketlerine ihtiyacımız var. Ben aciziyetle secdeye gittiğimde mesela merhamet hissediyorum. Kırgınlıklarla gitmişsem dünyalık hallerine, insanlara vs sanki sen dur teslim ol diyor bir şey bana güç hissediyorum. Allahla tüm iletişim kaynaklarımızı korumaya çalışalım. İyilik etmekte bir kanal, iş ahlakı da vs vs
Ben mutlu oldum rabbimde sizi mutlu etsin
|