Alıntı:
Mechullllll Nickli Üyeden Alıntı
Selam aleyküm bundan 4yıl önce düzenli tevhit salavat estapfullah zikrine başladım başladıktan 6 7 ay sonra yağan renksiz bişeyler görüyodum tam anlamıyordum ama sonra bu yağan şeyler çoğaldı gözlerimi kapatığımda hayvan suratleri insan yüzleri değişik değişik bazıları duman şeklinden girip çıkıyo canlı hiç bişey görmüyorum sadece iletişim yok burda araştırdım musalatla açılan göz perdesi gibi şeyler yazılmış 4yıl oldu gece aniden uyandımı görüyorum gözüm kapalıken herşey gözümde oluyo değişik varlıklar köpekler yılanlar bazen yüzler bunları gördüğümde mesala yılan gördümü gerçekten huy olarak değiştiğimi farkediyom akresif haller bunalmalar bunlar beni etkiliyo bazen başım kopacak gibi oluyo neyin içindeyim bilmiyorum anlatacak çok şey varda bu bende niye açıldı göz perdesi bile bilmiyordum bilinçli hiç bişey yapmadım çağırma bişey yok kapatabilirmiyim bir yol var mı görmek istemiyorum yardımcı olurmusunuz bu konuda hiç bilgimde yok yardımcı olacak kimsede yok
|
Üzerinde ki musallat değil dir enerjinin yükselmesi ile cakralar perdeler harakete geçmiş ve tevhit zikrini yapan kişi nurdan korumaya girer ugrakalrin var enerjini merak edip gelen süfli ve ulvi varlıklar şuda varki adem oğlu nasilki zikir çeker cinlerde zikir çeker senin gibi tevhit zikri çekenler sen zikre başlayınca gelip yanında zikir çeker ve sen zikri bitirince sana dua edip uzaklaşırlar korkmana gerek yok belli başlı süreler okuyup kendinden emin olabilirsin Allah'a siginabilirsin görünen görünmeyen şerlerden🙂🤲