Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
son kez cevap veriyorum,evet once kendini katledersin sonra baskalarini,mursitsiz gözünu acan ya intihar eder ya kafayi yer,bu musallsttan dolayi acilan goze benzemez,musallatlinin musallati alinir gozu kapanir,ama kendi gozunu acanin gozunu kapatmak cok zordur,acmak kolaydir kapatmak cok zordur,tum varlik alemini gorur gorduklerini kaldiramaz,mesela kanatli akrebi gorunce şapa oturur,simdi anlatabildim mi? bu
kadar aciklama yeter mi?
|
acmak kolaydır kapatmak zor
acmak kisa bir surec kapatmak texrube istiyen bir surec
enerji seviyes karsisina gelenler le bir ise musallat lar intihar etirir de enerji seviyesi etrafindaki varliklardan yuksekse korkutmalari zor givi niyeti bozuk degil kse
korku kismi riyazet zikir korunma niyet gibi faktorlerle cozulebilir gibi geliyor bana.. e mursid olunca daha kolay bircok durum ztn ...
Alıntı:
HuseyinP Nickli Üyeden Alıntı
Benim korkum yok. Korku basarinin onunde engeldir. Soruyorum sami abi muhteşem korkusuz bir insanmiydi da bu ise girdi gözünü acti ya diğerleri onlar cok mu korkusuzdu. Herkez yapiyor problem yok biz yapinca mi kafayi yiyeceğiz. Bilinmesi istenmiyor kardesim bu kadar. Bu da nefs den kaynaklidir kimse aksini idda etmesin bir kisi bildiğini sakliyorsa once kendi nefsini düşünüyordur. Yabanci sitelere yonelecegim en azindan onlar direk söylüyor musallat kaparsam da isime gelir en azin bi seyler görürüz. Bu arada telegram da havas sohbet odasi kuracagim bilen bam bam konussun kardesim. Bu nedir ya.
|
admin izin verirse telegram.kurmana gelirim bende ama sanirim izin vermez haberin ols izinsiz is gorme sitede..