Alıntı:
HuseyinP Nickli Üyeden Alıntı
Ben meslegimde kibir yapiyorum evet. Ama meslegimi hic kendime saklamadim hep ogrettim. Baska bir konuda kibrim yok. Kendimi kimseden üstün görmem sadece insanlardan uzak olmayi severim çünkü insalarin çok büyük bir kismi hep kendi menfaati için çabalar. İnsanlar yalancidir, cikarcidir, dedikodu,fitne fesat ne ararsan var sizleri tenzih ederim herkez böyle degil ama çoğunluk böyle. Ben bu kişilerle karsilastigimda kendi kabuğuma çekilirim muhattap olmam diyalog kurmam. Burdaki insanlarin samimiyetine güvenerek burda uzun süredir bakınıyorum ama isin icine daha çok girdikce kimin ne olduğu da aşikar görünüyor
|
Bak kardeşim ilim herkese ogretilmez yolda gecene ogretilmez ilimden kastım ya hiç paylasmayacaklar terkipleri yada paylaştımi eksiksiz paylaşmasınlar. Bir insan gerçekten birşeyler öğrenmek istiyorsa bir çok medrese bir çok mürşid var memlekete onlara tabi olunur sana herturlu ilmi öğretirler tabi armut pis ağzıma düş olmaz çaba lazım gayret lazım. Herkes doktor olsa hasta kim olacak herkes ogretmen olursa kim öğrenci olacak demem o ki çaba çaba 👍
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|