Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ne diyeyim baska, 20 kisi mesaj atiyor,gözumu nasil acarim,kulagimi nasil acarim daha bunlari birak keşfimi nasil acarim diyen var,hâlâ insanlar göz acmayi kulak yirtmayi keşif acma saniyor,ondan sonra davet ver ben ilme basliyayim diyor,yahu adam 6 yil okuduktan sonra 6 yilds egitimini alip yardimci olarsk ameliyata girebiliyor ki bu maddi alem,manevi alemde bir davet bir goz acmayla operasyon yapacagim saniyor...
|
Hocam şunu anladım mürşidsiz ilim öğrenmek cahilin eline silah vermeye benzer cahilin nereye kime sıkacağı belisizdir. Şu şekil de ilim öğretilir diye düşünüyorum sağlık için hiçbir şey bilmeyene kendi sağlığı için veyat çevresindeki insanların maruz kaldığı büyüler için bir kaç bozma sifalanma yöntemi öğretilebilir ben verilen cevaplara baktimda insanlar bu dediklerimden hariçleri bence öğrenmeleri topluma kendilerine zarar vermekten başka birşey değil harut ile marut bile birşeyler ogretecegi zaman yanlış kulanirsaniz dinden çıkarsınız diye bilgi veriyordu
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|