Alıntı:
Hvs hdm Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar bu konumda meleklere vefk yapılırmı onların yardımını talep etmek için bir tılsım varmı bunları anlatacak olan kişiler ilk fikrini söylesin sonra ben fikrimi söylerim ilk ben yazınca millet birbirine giriyor bu yüzden İlk siz yazın vede hocalarımızdan bu konu hakkında bilgi istiyorum ✓✓
|
Herkes yine yalnış anlamış korumadan bahsetmedim genelde benim yorumlarım sevilmediği için tartışma çıkıyor bu sefer ben yazmıyım ilk siz yazın dedim yine bir birine girmişler
Benim bahsettiğim bu 4 meleğin yardımı derken koruması değil her neyse
Vefke gelecek olursak kendi fikrim şudur/!?
İlk önce meleğin isminin ebcedi hesab edilir ve ona göre bir vefk çizilir sonra isminin ebcedinden meleğin çektiği esma bulunur ve o esmanın ebcedi hesaplanır ve daha sonra o esmanın vefki meleğin vefkinin ortasındaki kutucuğa çizilir sonra ana vefkin (melek vefki)
Etrafına misal Cebrail aleyhisselam cıbrilin adının geçtiği ayetler bulunup vefki daireye alınır ve tabiki her vefkde olduğu gibi meleğin ismi,adı geçen ayet ve çekdiği esmayı meleğin ebcedi kadar okuruz yazılacak mürekkep safran değildir onların mürekkepleri farklıdır diye biliyorum
Şeytanların/kan
Hadim ve hüddamların/safran
Meleklerin/!?!
Bu şekildedir tabi kağıda değil deri üzerine veya kabe örtüsüne yazılır kabe örtüsü derken her yerde bulabilirsiniz baya satılıyor
DİKKATLİ OLALIM
Eğer tam bir imana sahip değil isek ve de nefsimizi yenemediysek bu vefki yazmak felaket olur bize bilginiz olsun
Her şeyi açıklamadım ilim sahibi olan saatini mürekkebi ve yarım bıraktığım yerleri rahatlıkla bulabilir