Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
melekler de gorulmuyor ama cinlerden daha fazladirlar tasafuv alimlerinin kitaplarina bakarsan...
hafaza melekleri de var hani bunlar ibadetini ihlasla eden lere korunmasi icin dogrudan allahin emriyle gorevlendiriliyor...
yani demeki ozunde Allah'a yaklasmak icin ibadet ahlakini islamiyet uzere yasiyanlar 1 kere Fatiha okuyuo hastayis sifalanadirabilir veya musallati kovabilir
özü enerji cinde meleek de enerji diye yorumla duzgun kodlayarak duanda belirterek ve tilsim veya vefkine yazarak amellerini daha iyi sonuclar almasini sagliyabiliriz diyoruz
4 buyuk melek evet evliyalar peygamber ler ve nicesi evet? vefk ler uzerinde hic calisma yaptınmi merak ettim bu 4 buyuk melek on yargısı nerden cikdi dahaa
azrail ve cebrailin misal ismi kuranda gecmez ama
ruhul Kudüs yada gorevli melek ve ya melekelr diyr gecer farkindaysan Azrail dışında da melekler can alabildigi yazar kuranda bunlara ragmen sen 4 büyük melekler bahsediyoruz diyip takiliyorsun ibni.muhyidini arabinin kitaplarini okusan biraz belki farkli düşünürsün..
misal 1000 kisi yazsa nasil olur dersin melekin de altinsa melekler var demeki ki o melek alah emrederse 1000 degil milyarlarca kisiye ayni anda ulasir yardim eder
cinlerde ise daha kisitli olduğu icin durum huddamlar hadimlere yonlendirebiliyor ki herkesin yazdigi ettigi duayada o varliklar itibar etmez melekler Allah emrettiginde
cinlerde uygun gordukleri takdirinde icabet ederler vefk yazmak usuluncs herkesin işi değil agiz dualari olcak en baslarda...
|
azrail ve cebrailin misal ismi kuranda gecmez
Hayırlı olsun birinin daha imanı gitti başka varmı?
Kardeşim yemin ettim bak sen kesin bilerek yapıyon kendinimi şaşırdın defalarca geçiyor bir kere bile kuran okumadınmı hadi geçtim dinlemedinmi bu kadar peeeeees...