Alıntı:
Omt Nickli Üyeden Alıntı
Size cevap yazmam icin konuyu açmama gerek yok yorumunuza cevap yazma hakkım mevcut,ben kimseyi kimseye yönlendirmedim zaten okuduğunu anlayan biri benim yazdıklarımı okuduğunda ne demek istediğimi anlayabilir,yazdığınız yerde yanlış bir ibare vardı onu belirttim ve dediklerimin arkasındayım bir yanlışım varsa belirtebilirsiniz yaptığım yanlıştan dolayı kimseye ahkam
kesmem,düzeltirim...
|
Konu sahibine yaptığım yönlendirmenin altına sizin cevap yazmanız mantık dışı ve gereksiz çünkü cevap bir soru karşılığında verilir konu sahibine yaptığım yönlendirme bir soru niteliği taşımıyor ve size bur bir soru sorulmuyor siz başka birilerini yönlendirmek istiyorsanız konu sahibinin açtığı konuya cevap yazmanız mantıklı bana değil konuyu açan ben değilim alt tarafı yardım isteyen kişiye yardım edebilecek kişiye yönlendiriyorum kimi istersem ina yönlendirebilirim bana laf sokma çabasına girene kadar varsa bilginiz yada önereceğiniz biri gidin konuyu açıp yardım isteyen arkadaşımıza yardım edin bana değil ona cevap yazın konu başlığı laf sokma yarışı diye açılmadı darda kalan bir arkadaşımız yardım istedi