Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
normal tövbe namazı nasıl kılınıyorsa öyle kıl ancak zammı sure denen yerde 4ayetel kürsi 3 ihlas oku sonra namaz bitince selam versonra yazdığım şekilde dua et
önemli olan ihlasın o dua edin icabet ediyim buyuruyor benim namazına eksik oldu deme sansım yok
önüne geçen şey vesveselerin ve ben hoca değilim tecrübelerim doğrultusunda konusmaya çalısırım bi yöntem önerirsem tecrübe etmisimdir
|
anladım internetten tövbe namazına bakıyım o zaman sabah kılmaya çalıştım ama her rekatta elham varmıydı yok otururken salli barik varmıydı diye diye karıştı biraz allah nasip ederse tekrar denicem allah razı olsun inşallah doğru kılabilirim
Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
normal tövbe namazı nasıl kılınıyorsa öyle kıl ancak zammı sure denen yerde 4ayetel kürsi 3 ihlas oku sonra namaz bitince selam versonra yazdığım şekilde dua et
önemli olan ihlasın o dua edin icabet ediyim buyuruyor benim namazına eksik oldu deme sansım yok
önüne geçen şey vesveselerin ve ben hoca değilim tecrübelerim doğrultusunda konusmaya çalısırım bi yöntem önerirsem tecrübe etmisimdir
|
aslında böyle tam halini yazabilirseniz çok makbule geçer ama sizede zahmet olurmu bilmiyorum sık sık kılmak istiyorum çünkü allah nasip ederse