Alıntı:
Lyqus Nickli Üyeden Alıntı
olayı kafanda bitirmissin sana güçlü bir bela kaldırma tavsiyesi veriyim fazileti çok büyük ben 1 istedim bana 1000verildi diyim
güzelce banyo yap boy abdesti al temiz ve necis birşey bulunmayan sade bir odaya geç eline yüzüne gül suyu sür 4 rekat tövbe namazı kıl her rekat 3 ihlas 4 ayetel kürsi okunacak son rekatta selam verince ayağa kalkma koy basını secdeye gözünü burnuna dik 41 ya rahman oku sonra secdede kafanı kaldır (oturmaya devam et ) salavat getir 21 kere istediğini oku farketmez ardından 3 ihlas 4 fatiha 4 ayetel kürsi oku ayağa kalk ya rahman ya rahiym sen hem dünyada hem ahirette verensin ya rahman sen dünyada inanada inanmıyanada verensin sen hay kayyum ya samed ya rahiym ya malik ya melik herşey senin hükmünle olur sen benim üstümden …. belamı müsibetimi kaldır ya rahman sen inanada inanmıyanda hürmet edersin kendime yaptığım zülümden dolayı beni affet sen sübhansın hz muhammetin ve ashabının yaptıkları ibadetler hürmetine beni affet de 3 salavat getir sağına ve soluna selam ver
korkuyorum sır bozulur diye tecellisini sen anla dilim dönmüyor
kün fe yekün
ol de olur
sami hocam cevap vermis görmemisim sani hocamın dediklerini dinle
|
Selamun aleykum kilarken her rekatta fatiha okuduktan sonrami dediginiz sureleri okuyoruz birde ilk ayetel kursi sonra ihlas seklindemi okuyoruz aciklayici yazabilirseniz sevinirim
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum kilarken her rekatta fatiha okuduktan sonrami dediginiz sureleri okuyoruz birde ilk ayetel kursi sonra ihlas seklindemi okuyoruz aciklayici yazabilirseniz sevinirim
|
Birde oturusta ettahiyyatu sallo barik okuyup suphanekeylemi baslicaz yoksa ettehiyatti okuyup kalkinca elhamlami devam edicez onuda yazabilirseniz sevinirim