Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
hah iste bu, sen anladin sancar hâlâ anlamadi...
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
hocam cok iyi anladimda , benim istededim nefsi bir istek degil, nefsi müdafa , gudubet yapmaya devam ediyor , iki aile perisan halde ,
yeni bir hoca buldum bakim yapdi bana hanima ve gudubete , yaptiklarini tastikledi yillardir bu isle ugrasmis dedi ve bunlari yapdigi icin kisas olur yoksa yapmam dedi,
bildigim kadariyla bu hocada hem ulvi hem sufli varlik varmis ,
kendisi söylemedi tabi onu öneren arkadas söyledi yillardir taniyormus ,
gudubetin üstündekileri alacakmis ve cin mahkemesi kurulacakmis , bizlere ne yapdiysa itiraf edecek ve ne yasattiysa yasicak dedi ,
simdi benim sorum :
kadin yillardir üflemis üflemeyede devam ediyor , bu hoca sufli varlik kullansada ben büyü yaptirmak istemiyorum öyle bir niyetim yok , yani nefsi bir durum yok , komsuma veya ortagima killanip , esime baglama veye sogutma tarzi birsey degil ,zülüm yapana sessizmi kalayim ? bazi bedeller bu dünyada ödenmeli , bu islemi yaptirsamda ahiretde ben yine hakkimi alacagimdan eminim cünkü zalimin karsisinda dik dur ve sessiz kalma deniyor , H.z. Ömer büyücünün hakki kilic diyor , kilici gayrimüslüme yaptirim büyücüde kullanmakda ayni veya devletimiz seytan amerikadan silah aliyor kendini korumak icin gerekdiginde sinir disindada öperasyon yapiyor , silah almayalim gavur diye oturup duami edelim sadece yagudi kafamiza bomba yagdirirken ,peygamberimiz savasda heryol mübahdir diyor diye biliyorum , bende suan savas halindeyim kimbilir daha kac kisiye büyü yapdi veya yapacak ,cocuklarimi benden sogutacak belki büyüyle , bu kadindan her halt beklenir,
sizde yasmisdiniz insanin insana yapdigi imtigan degildir zülümdür , kul sabreder sevabani alir ,
bu kadinin hangi yaptiklarina sabredelim bir degil iki degil, yillardir yapmadigimiz iyilik hürmet kalmadi , sirtimizdan bicaklamis bizi, simdi bunu hak etmiyormu ?
nasip imtihan deseydi sahabe ve peygamberimiz sabrederdi savasmazdi ,H.z. Ali Allah in arslani ünvanini almazdi ,savasdan kacanin hükmünüde biliyorsunuz ,
katli vacip olan büyücüyle savasmakdan ben kacarsam benim katlim vacip olmazmi ?