Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı günler. Dediğiniz doğru, yakın zamanlarda bir abiyle tanıştım özellikle vefkler paylaşıyor doğrusu böyle olur öyle değil diye sahtekarları ifşa ediyor, Allah ondan razı olsun.
Nasıl bulabilirsin kısmı enteresan; çevrende bir tanıdığın yoksa ve garanti olsun risk olmasın diyorsan en iyi bir Şeyhe(Allah dostuna) ziyarete gidip derdini anlatmak, nasıl çözülebilir diye danışmak. Hali hazırda bunu yaptıysan, bilmiyorum o zaman beklemek…
Not; Bahsettigim kişiyi paylaşmam uygun olmaz kusura bakmayın o konuda; örnek verdim sadece.
|
Hangi şeyhe gidip anlatabilirim mesela? Tarikat öncüleri mi şeyh derken 🥺
Alıntı:
Bedevi1 Nickli Üyeden Alıntı
Buradan imas hocayı tavsiye ederim kardeşim. Henüz çok yeniyim muhakkak başka hocalar da vardır yardımcı olacak. Dışarıdan ise muhakkak yüz yüze gelebileceğin, her şeyi yaparım ederim hallederim demeyen, yaptığı işlerde dalavere olmayan birisini bulmak gerekir. Elbetteki ücreti olacaktır. Kullanılan malzemelerin vs de bir masrafı var ayrıca okumalar, saatlerce süren çalışmalar ve olası riskler de göze alınıyor hocalar tarafından
|
Bu sitede bakım yapmak yasak sanırım bu mesele dışında hala her işim ters gidiyor 🥺