Alıntı:
ulucayto Nickli Üyeden Alıntı
senin gibi cok kardesimizle sohbet ettim
gercekten duaya allaha vakit ayırıyor musun?
sadece ihtiyac duyunca mi haki anarsin
boluktaykende şükür edenlerdenmisin
kadere kazaya jman edersen nasipte varsa dua yada birine firsat vermek gayret etmek iletisim kurmak vs hepsi birer araci olur aradaki
cuzzi irade ve kulli irade vardir cuzzi irade insanin kendi kararlariyla degistirebilicegi kaderindeki seykerdir dua edersin asipte varsa fettah zikrinden sonra kismetindeki 10 yila degilde 1 ayda çıkar karşına ama niyetin hakin rizasi iyilik vs yoksa belki bela olur imtihana döner yana done sevdicegim deme mevla ne der de ahiretim ne olcak de dunyadaki nasipini de ara ve unutma
velhasıl özeti hacet tertipleri cogu tecrube edilmis ve olumlu sonuc alanlar da paylaşmış dir sen usulu erkana sadık kal riyaaet et allah dilerse olur güzel lik cirkinlik kişiye gire değişir bunu da unutma ben kalp guzelligine bakarim baskasi yuzundeki makyajli haline kimi etkilemeye calistigini konusmani giyinsini yaparken düşün...
tavsiye bolda uyguluyan az bu yuzden hacet tertiplerinden hoşuna gideni sec dedim
ha belki istihare uykusuna yatarsin bulamiyorsan bunlari musait olunca linkleri paylaşırım ama kendinde ararsan bulursun
ben tefrube etmissem tecrube edildi demem olmadiysa da demem sır dir paylasilmaz ki sadece bazen bunu uyguladim derim sonucu söylemem
ben paylaşırım linkleri özelden sorun değil nedir derdin musallatmi buyu mu nazarmi
manevi sorun tespiti mi
kısmetmi
iş mi
güç mu
özel baska seylermi cok sey var cogu baskalarinin deneyimledigi tavsiye etttigi seyker ya yakin dostlarimin yada oyle kendi begendiklerim den..
|
İstihareyi paylasir misiniz hocam