Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bahsettigin ürünün yonca tohumu oldugundan eminmisin? yonca tohumu her yerde satilan,insan vucuduna cok faydali hatta bir cok hastaligin tedavisinde kullanilir,tabiki her seyde oldugu gibi dozunda kullanilmak kaydiyla...
|
Abi İnan ki ben de şaştım kaldım gittim sordum yok zehir gibi bir şeydir napacaksın sen vs sorgu sual bende şaşırdım riskli diyo başka bir şey demiyor
Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
vesvese
“Eûzü billahis-semî'il alîmi mineşşeytânirracîm 10 kere
sonra lev enzelna
Lev enzelnâ hâzâlkurâne 'alâ cebelin leraeytehu haşi'an mutesaddi'an min haşyetillâhi ve tilkel emsâlu nadribuhâ linnâsi le'allehum yetefekkerûn.
Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ hu ve'âlimu-lgaybi ve-şşehâde(ti)(s) huverrahmânurrahîm.
Huvallâhullezî lâ ilâhe illâ huvelmeliku-lkuddûsu-sselâmu-lmu/minu-lmuheyminu-l'azîzu-lcebbâru-lmutekebbir subhânallâhi 'ammâ yuşrikûn.
Huvallâhul hâlikul bâriul musavviru lehul esmâul husnâ, yusebbihu lehu mâ fîssemâvâti vel-ardi vehuve-l'azîzulhakîm. (Haşr 21-22-23-24)
muhammed ibni vasi
sabah akşam korunma duası
ya rabbi cennetinlepnun arasına ne kadar mesafe koyduysan onunla arana koy mesafe
Allâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basîran bi uyûbinâ. Yerânâ hüve ve kabîluhû min haysü lâ nerâhüm. Allâhümme âyishü minnâ kemâ âyestehû min rahmetik. Ve kannıthü minnâ kemâ kannattehû min afvik. Ve bâid beynenâ ve beynehû kemâ bâ-adte beynehû ve beyne cennetik. İnneke alâ külli şey in kadîr
halidi bağdadi hazretleri.
fatır 16
İn yeşe’ yuzhibkum ve ye’ti bi halkın cedîd(cedîdin)
bu ayeten sonra ya feaal. bu ismi uzatarak okuyor hemen perdeler inecek.
Ve mâ zâlike
hangi manada okunursa o olur
köpek gibi afkuratacaklardı şu duayı okuumasaydım
Euzü bi kelimatillahit tammatilleti la yücavizühünne berrün ve la facirun min şerri ma zerae filardı ve min şerri ma yahrucü minha ve min şerri maya'rucü fis semai ve ma yenzilü minha ve min şerri külli tarikın illa tarikan yatruku bi hayrin ya rahman
Enam suresinin başından 3 ayet
her sabah namazından sonra
ilk 3 ayet
1-)Elhamdü lillahillezı halekas semavati vel erda ve cealez zulümati ven nur sümmellezıne keferu bi rabbihim ya'dilun
2-)Hüvellezı halekaküm min tıynin sümme kada ecela ve ecelüm müsemmen ındehu sümme entüm temterun
3-)Ve hüvellahü fis semavati ve fil ard ya'lemü sirraküm ve cehraküm ve ya'lemü ma teksibun
mal için 2 ayet daha var 70 bin melek
Ben bunlari yapiyorum hocam kendi notlarimdan attim birde hocaya gittim hocam onunda ayri zikirleri var onlarida cekiyorum belki iyi gelir
|
Sağolasın kardeşim çok denedim yollar bir şey var da artık hayırlısı bir kaç önce kapıma su da döktüler büyü de var