Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Vesvese icin enam 1 2 3 okuyun hocam gunluk sizinki baya agir bi boyutta hacamat imkani varsa yaptirin
Han hocam sizmiydiniz ya ben baska biri sandim uzuldum dedim benim gibi biri daha varmis cok uzuldum hocam ya gecmis olsun
|
Ben hacamat yaptırdım kardeşim 2 kere hemde ilkinde üstümde varlık gördü hacamat yapan kişi musallat mı artık büyü mü bende şaştım kaldım üstünde varlık gördüm dedi korkma ama besmele çekmemle gitti dedi hacamattan sonra bu baş sallanmalar başladı sallıyor beni içten öyle böyle değil deprem oluyormuş gibi hissediyorum kardeşim o kadar yani sen düşün artık ev halkı da şaşkın sallanıyorum diyorum yok diyorlar deprem olmuyor sakin ol sen sallanıyorsun
İmtihanımız büyük Allah daha büyük Allah karşıma ehil bir hoca çıkarsa da gidip bakımımı yaptırsam diyorum bulduklarıma da güvenemiyorum içim hep bir acabalarla dolu vesveseden mahvoldum yani
Ben aslında bazı şeylerden eminim de zamanı mı var ondan mı hep erteleniyor bilmiyorum ben büyüden şüpheleniyorum var bir şey belirtiler yaşananlar falan beni ayakta tutan inanın ki zikrle meşgul olan ağzım namazlarım ailecek ibadet yapıyoruz annemin okumaları babamın duaları yani yoksa biliyorum ki daha beter şeyler olur ben bir namaz kılıyorum kardeşim yani istiyorum ki böyle mutlu mutlu kılayım namazda bile böyle boyun damarlarımda şah damarımda yangın başlıyor sanki bir ter damarlarım kasılıyor zorla kılıyorum gözümün önüne görüntüler geliyor korkularım geliyor kaygılarım geliyor bir namaz kılıyorum ama gel bana sor nelerle mücadele ediyorum o sıra