Alıntı:
huzunlu Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar. Burada yeniyim öncelikle onu belirteyim. Uzun zamandır fal bakmak istiyorum. su veya kahve farketmez. bunun bir duası vs var mıdır. Nasıl bakabilirim. (Özel olacak ama bakma niyetimide belirteyim. Ödemekte zorluk çektiğim borçlarım var. Ek bir işe ihtiyacım var ve bunu ek iş olarak yapmak istiyorum. Yani böyle bir şeye ciddi ihtiyacım var)
|
Kesinlikle tavsiye etmiyorum fal bakarak ciddi musallat kapan bir yakınım oldu bir süre sonra baktığı her yerde semboller yazılar vs görmeye başladı ve akli problemler yaşamaya başladı hayatının baharında doğru dürüst iyi bir insandı ama bu işlere girdikten sonra alkolik bir insan oldu ciddi kazalar geçirdi kırılmadık kemiği kalmadı sizi korkutmak istemem ama bence vazgeçin Ek iş olarak başka şeyler düşünebilirsiniz helal bir çok şey var
Fal bakmak yerine yaşam koçluğu yapın gidin sertifikasını alın bu bile faldan daha hayırlıdır tavsiyelerde bulunursunuz insan hayatına ama su da yada kahvede gözüken şekilleri yorumlayarak bir şeyler söylemek sizi günaha sokar ağrımayan başınızı ağrıtmayın derim ben