Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Aman yarabbi nasıl kurban vermek bilmiyorum ben böyle şeyleri kayınçon hastanede hangi birimde yatıyor kardeşim inanamıyorum ben de her canım acıdığında işin içinden çıkamadığımda beddua ediyorum haklısın aslında
|
Büyük baldizi vermis birde kayincoyu, ondan sonra kabile ayni ailede kalsin diye, baldizda 3 tane var oda anasi gibi fitneci oldigu icin ona zarar vermiyorlar, zamanini bekliyorlar demekki irtibata gecmek icin,
Kayinco zikir ehli tarikata bagli , ona musallat olamamislar ayni kanden oldugu icin oglunu almaya calismislar, cocuk yasadiklarni anlatdi bana, ciplak gözle gözükmüsler ona, sen bizimsin bizden kurtulamassin demisler,
Suan akil hastanesinde sükür son anda kurtartik delirme derecesine gelmis, gizlemis yasadiklararini
Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Aman yarabbi nasıl kurban vermek bilmiyorum ben böyle şeyleri kayınçon hastanede hangi birimde yatıyor kardeşim inanamıyorum ben de her canım acıdığında işin içinden çıkamadığımda beddua ediyorum haklısın aslında
|
Simdi bu kadina islem yapmak hak degilmi, büyü yapmayida gecmis kurban vermeye baslamis,