Alıntı:
sancar1979 Nickli Üyeden Alıntı
Degerli hocalarim ,
Benim gudubet kaynanayi forumda tanimayan yok gibi,
Bu büyücülerden kurtulmak icin islama göre kisas islemi varmidir , büyüyü geri cevirecek hoca bulamadim,
Seriata göre hakki kilic diye geciyor, kisas islemi olmasi lazim islami sinirlar icerisinde,
Eger varsa yardimci olursaniz cok dua alirsiniz, bu gudubet lanet üflemeye devam ediyor,
|
Abi sen bayadır yoktun buralarda sorun kalmadı galiba dendi ama anladığım hep büyüyerek devam ediyor konuyu şimdi okudum hayretle @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam demiş zaten bu işleri her varlık yapamaz berhetiyyenin görevlileri halleder ama o iş kolay değil keşfi kapatılır, varlıklara el konulur ve mühür vurulur bir daha büyü yapamaz...
Ama nacizane tavsiyem önce ALLAH CC. bırak o dilemeden yaprak oynayamaz.
40 gün sadaka ver istersen bulursan hergün 1 kişiye yada evde kumbaraya sadaka niyeti ile (40. gün direk ihtiyaç sahibine verilmek üzere) elinden geldiğince her gün yatsı namazı yada 2 rekat ALLAH RIZASI niyeti ile namaz sonrası
- 100 estağfurullah
- 100 salavat
- 100 Tevhid çek.
" ALLAHIM senin kullanırının yaptığı zulüme karşı elimden geleni yapıyor sana havale ediyorum gücüm kuvvetim yetersiz bu zulme engel olamıyorum bana rahmet et bir yardımcı gönder." diye dua et sonra,
Medet Ya Abdulkadir Geylani bana musallat olan cinnileri Rabbimin izni ile sana şikayet ediyorum imdadıma yetiş diye ekle bitir. Zor zamanlarda Evliyaullahtan yardım isteyin onlar yetişir Biiznillah ne cinni kalır ne şeytan yeterki çağırmasını bil.