Alıntı:
Deadsoul Nickli Üyeden Alıntı
Hocam imas hocama bakim yaptirmadim ben bakim yaptirmiyorum hocam konustuk sitede hizbul sakran oku dedi ona baslayim diyorum insallah kurtulusa erenlerden oluruz allah razi olsun fatma hocam
Hocam bizim hocaya goturelim dicemde bizim hoca onu fena devirir ama bilmiyorum simdi hocama bise olmasin😃
|
İmas hoca bakım yapmıyor zaten Kur'an okutarak varmı yokmu sana kendi bakımını yaptırıyor Kur'an okutarak musallat tan büyüden temizliyor daha doğrusu Allah temizliyor sana hangi saatte hangi süreleri kackez kaç gün okuyacağını söylüyor sen yapıyorsun Allah ta sınavın bittiyse bittiğinde temizliyor ama 1 haftada ama 41 günde onu Allah bilir hem sizi görünce umutlaniyorum demişsin hem beni imas hocanın iyileşmemde yardım ettiğini biliyorsun hem imas hocanın verdiğini yapmıyorsun merak etme İslam dışı tedavi etmiyor sana hangi süre ve ayetleri okuyacağını söylüyor bakımda yapmıyor istese de yapmiyor 2 senedir bana yapmadı mesela