Alıntı:
Fatma0738 Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaşım sen imas hocanın verdiğini yapmamissin kendi başına hacet uygulamaları na geçmiş sin sen şimdi hepsini bırak imas hocanın verdiklerine aciil başka en geç 41 günde kurtulursun ama harfiyen ne diyorsa aynı şekilde yapacaksın hizbul sakrandan önce zurriyet ağacı tövbesini vermiştir yaptinmi önce zurriyet ağacı tövbesini yap sonra hizbul sakrani yap imas hocaya bunları yaptım şimdi ne okuyayım diye sor asıl tedavi bu ikisini yaptıktan sonra başlıyor sen vakit kaybetmeden bunları yao hizbul sakrani okumak 41 Yasin den daha az vakit alıyor niye yapmadın
|
Hocam ne biliyim imas hoca tedaviye aldimi beni bilmiyorumki ben fikir olarak sordum o sekilde konustuk tamam okuyum soraryim o zaman insallah ben belirsizlik olunca biraz muallakta kaldim ay tamam hocam simdi okuyumaya baslicam 41 gun hizbul sakran sonra danisayim insallah siz boyle diyince bir jeton dustu bende sagolun cok dengesiz gittigimi fark ettim allah razi olsun fatma hocam yol gosterenleriniz cok olsun ❤Allaha emanet olun